top of page
Nyílászáró ajánlat

Ajánlatadás

A műszaki tervdokumentáció, nyílászáró konszignáció alapján ingyenesen elkészítjük árajánlatunkat. Az árajánlat minden esetben az egyeztetett műszaki tartalom alapján készül és tartalmazza a kivitelezéshez szükséges alapanyagok és szolgáltatások költségét.

Nyílászáró felmérés

Felmérés

Amikor az épület eléri a szerkezetkész állapotot, egy helyszíni felmérés során megtörténik a nyílások pontos méretének rögzítése. A felmérés alapján a nyílászárók gyártási méretei véglegesítésre kerülnek, és ezután kerülhetnek gyártásba. 

Csomóponttervezés

Csomóponttervezés

A nyílászárók épülethez való csatlakozásának megoldásait a csomóponti tervgyűjtemény foglalja össze. A fal- és hőszigetelés vastagsága, a homlokzat kialakítása, a padló rétegrendek, árnyékoló rendszerek mind-mind befolyásolják a nyílászárók elhelyezési lehetőségeit és méreteit, ezért az előkészítés során fontos szerep jut a csomóponttervezésnek.

Nyílászáró gyártás

Gyártás

A pontos gyártási méretek meghatározása, a csomóponti tervgyűjtemény véglegesítése és az alapanyagok beérkezése után gyártó partnereink segítségével rövid határidővel legyártásra kerülnek a nyílászáró szerkezetek.

Nyílászáró beépítés

Beépítés

A gyártást követően előre egyeztetett időpontban kiszállítjuk a termékeket és szakszerűen beépítjük őket. A beépítés általában két részre oszlik, az első szakaszban megtörténik a nyílászárók beépítése, majd a második szakaszban a beüvegezésük.

bottom of page